Open main menu

Image

Ilma of Sweden - köp återbrukade kläder av gamla saris från Nepal och Indien


Vi har ett stort utbud av olika återbrukade kläder, accessoarer, inredningsartiklar, väskor och mycket mer. Allt det du ser på denna sida är tillverkat av återbrukade saris som tidigare burits av kvinnor i Indien och Nepal.

Många undersökningar säger att återbruk eller "remake", är det mest klimatsmarta om vi ska handla "nya" proudukter. Man tar en redan befintlig produkt och gör om den till något annat. Återbruk hjälper till att minimera vårt ekologiska fotavtryck.

Eftersom varje sari är unik så blir även produkterna unika. Så exakt som på bilderna går aldrig att få, men ni kan alltid välja färgskala som ni vill ha.

Ilma of Sweden - när du vill handla


Om du är intresserad av att köpa våra återbrukade kläder och övriga produkter som grossist eller återförsäljare så kan vi alltid garantera de modeller och färger som finns på bilder men inte exakt samma mönster, som du ser där. Förutsättningen är att ni då beställer minst 5 stycken per färg och design. Om du däremot som privatperson är intresserad av enstaka så kontaktar du oss, så återkommer vi med vad vi har på lager och kan erbjuda just dig. Produktnummer hittar ni i varje bild.

Vårt utbud är större än vad vi kan visa här. Så är det någon speciell design du inte hittar, så kontakta oss så kollar vi upp vad vi kan göra. Vill du sy upp din egen design så är även det möjligt. För mer information och prislistor kontaktar du oss här.

Vi erbjuder också kläder från Indiensmycken från Indien och Nepal och produkter inom indisk inredning - som ni hittar på länkarna.