Open main menu

Image

Intresserad av att beställa Indiska kläder?


Vi är en svensk familj som är bosatta i Nepal sedan 2011, och som tidigare varit bosatta i Delhi, Indien. Vi har fortfarande kontakter i Indien och kan därför erbjuda dig som grossist, återförsäljare eller privatperson en stor variation av Indiska kläder. Ovan hittar ni byxor, klänningar och sjalar från Indien. Vi har även ett stort utbud av kläder från Nepal som ni hittar på våra andra sidor.

Vill ni sy upp er egen kollektion har vi även möjlighet att hjälpa er med det.

Ilma of Sweden - våra produkter


Klicka på de olika kategorierna ovanför och se alla bilder av vad vi har att erbjuda, och vill du handla av oss skickar du ett meddelande här för ytterligare information om produkterna och för prisuppgifter. Vi erbjuder också kläder från Nepal, återbrukade klädersmycken från Indien och Nepal och produkter inom indisk inredning - som ni hittar på länkarna.

Vårt utbud förändras hela tiden och vi kan erbjuda mer än vad som visas här, och är det något speciellt du letar efter som du inte hittar så kan vi säkert ordna det också. Så om du vill bli återförsäljare, grossist eller handla som privatperson från vårt sortiment av kläder från Nepal - tveka då inte utan hör av dig till oss.