Open main menu

Image

Ilma of Sweden - köp väskor från Nepal


Om du letar efter hippieväskor, ryggsäckar, väskor med broderi eller någon annan typ av väska har du hamnat rätt. Som du ser ovan så erbjuder vi ett stort utbud inom detta område.

Alla våra väskor är tillverkade i fabriker som vi besöker regelbundet och tack vare det kan vi garantera att de är tillverkade under bra arbetsförhållanden och med bra arbetsvillkor för de anställda.

Ilma of Sweden - när du vill handla


Om du är intresserad av att köpa som grossist eller återförsäljare så kan vi alltid garantera de modeller och färger du hittar på bilderna ovan. Förutsättningen är att ni då beställer minst 10 stycken per färg och design. Om du däremot som privatperson är intresserad av enstaka väskor så kontaktar du oss, så återkommer vi med vad vi har på lager och kan erbjuda just dig. Produktnummer hittar ni i varje bild.

Vårt utbud av väskor är större än vad vi kan visa här och alla modeller går att få i andra färger. Så är det någon speciell design du inte hittar, så kontakta oss så kollar vi upp vad vi kan göra. Vill du sy upp din egen modell av väska så är även det möjligt. För mer information och prislistor kontaktar du oss här.

Vi erbjuder också kläder från Indiensmycken från Indien och Nepal och produkter inom indisk inredning - som ni hittar på länkarna.