STÄNG X
                                       Duschdraperi från Ilma of Sweden! Duschdraperier höst & vår.

Duschdraperi från Ilma of Sweden!

Våra tredelade duschdraperier är inspirerade av en gardin där mittendelen är ett fantastiskt indiskinspirerat tyg i mörkblått med guldmönster och överdelen är transparent vilket ger en luftig och ljus känsla. Tanken slog oss då, varför kan inte ett duschdraperi se ut så här?

Duschdraperier i högre upplösningAlla duschdraperier som du hittar på bild finns till försäljning. Skicka ett meddelande till oss här och meddela vilket du är intresserad av så återkommer vi med ytterligare information och aktuella prisuppgifter. Vill ladda ner våra bilder? Klicka här för att få bilderna i PDF-format.

Varje duschdraperi har en framsida designad med snygga, dekorativa tyger och en baksida av ett vattenavvisande material. Den transparenta överdelen har blivit ett signum för våra duschdraperier och som en kund sa en gång: ”Norman Bates (Psycho) kan slänga sig i väggen!” Man vänjer sig snabbt vid att kunna se om någon i familjen smyger sig in i badrummet för att borsta tänderna när man står i duschen.

Eftersom utbudet inte är speciellt stort tror vi att andra, precis som vi, vill kunna välja ett snyggt duschdraperi och inte behöva köpa det minst fula. Hittar du inte något bland vårt utbud som passar ditt badrum? För en mindre summa kan vi sy upp ett unikt duschdraperi för dig i den färg du vill. Kontakta oss för information och prisuppgift.

Ofta är badrumsinredning neutral, så lite färg eller bara lite andra mönster än snäckor och sjöstjärnor kan lyfta ett tråkigt och intetsägande rum till oanade höjder.

Vi svenskar är fantastiska på att byta gardiner till våren, påsken, sommaren, hösten och till julen, men hur många ägnar badrummet en tanke i denna omväxlingsiver? Få, tror vi. Badrummet är fortfarande ett oinrett rum vi vill ska få den uppmärksamhet det förtjänar.

Duschkabiner och duschväggar har dominerat badrumsinredningen, men vi hör att fler och fler börjar inse att det är svårt att hålla dem rena vilket kommer öka efterfrågan på duschdraperier. Ett snyggt duschdraperi! Givetvis går det att maskintvätta våra draperier.

Självklart ska man också kunna matcha ett duschdraperi med gästhanddukar, handdukar, badlakan och badrumsmattor. Eftersom frottén finns i alla möjliga och omöjliga kvaliteter har vi bestämt oss för att prova på något nytt. Våra badrumstextilier är gjorda av mjukt, borstat bomullstyg och de fungerar fantastiska från första stund, ser stilfulla ut, absorberar toppen och torkar snabbt.

Badrumsmattorna finns i tre runda storlekar 60 cm, 80 cm och 100 cm och en rektangulär 50 cm x 85 cm. De ser ut som badrumsmattor gör mest, men skillnaden är att du kan färgmatcha på ett enkelt sätt med dina handdukar och ditt duschdraperi.

Våra affärskontakter i Indien är två bröder i 50-årsåldern, som arbetat med textilier i över 25 år. De tillverkar inte tyger själva, men de vet exakt vem som tillverkar vad.

Varje duschdraperi har allt från två till fem olika tyger, beroende på design. Tygerna kan komma från helt olika hörn av det gigantiska Indien. Tygerna fraktas till Chennai, gamla Madras, på sydöstra sidan av Indien och där sys våra duschdraperier i brödernas företag.

Govinda och Venkat är två helt fantastiska personligheter. Govinda är vår huvudsakliga kontakt eftersom Venkat har vigt sitt liv åt djur, natur och miljö. De har trevlig personal och man känner på hela atmosfären att de blir väl behandlade. Bröderna lever ett anspråkslös vardagsliv och de ser ett värde i att ge ett 80-tal människor arbete och en möjlighet att försörja sig.

Vi har valt att satsa duschdraperier i allt från den rogivande vita till den galet orangea med guldmönster och har därför inte så många av varje. Vi har ingen massproduktion och det innebär att våra produkter inte alltid är helt perfekta.

Vårt mål är att alla våra kunder ska vara nöjda efter att ha handlat hos oss. Eftersom det kan skilja någon centimeter här och där är det viktigt att du hör av dig om du inte är tillfreds med det du köpt. Vi byter alltid eller ger pengarna tillbaka.