Open main menu

Image

Ilma of Sweden - köp duschdraperier som grossist eller återförsäljare

Ilma of Sweden - när du vill beställa


Våra tredelade duschdraperier är inpirerade av en gardin där mittendelen är ett fantastiskt indiskt tyg i mörkblått med guldmönster och överdelen är transparent vilket ger en luftig och ljus känsla. Tanken slog oss då, varför kan inte ett duschdraperi se ut så här?

Tidigare höll vi ett eget lager av dessa och sålde direkt till privatpersoner. Men efter att ha sålt ut vårt lager, så tar vi idag endast beställningar från grossister och återförsäljare. Minsta kvantitet är då 10 stycken per design. Dessa tillverkas sedan i Indien och skickas till dig som kund därifrån. För mer information och prislistor kontaktar du oss här.

Duschkabiner och duschväggar har dominerat badrumsinredningen, men vi hoppas att fler och fler inser att de är svåra att hålla rena vilket kommer öka efterfrågan på duschdraperier ,och då ett snyggt duschdraperi. Givetvis går det att maskintvätta våra duschdraperier. Vi erbjuder också kläder från Indien, återbrukade kläderkläder från Nepalsmycken från Indien och Nepal och produkter inom indisk inredning - som ni hittar på länkarna.