Open main menu

Image

Ilma of Sweden - köp haremsbyxor från Indien


Om du letar efter haremsbyxor, aladdinbyxor, bohembyxor, batikbyxor, hippiebyxor eller någon annan typ av byxa har du hamnat rätt. Som du ser ovan så erbjuder vi ett stort utbud inom detta område. Du hittar även fler modeller under kläder från Nepal.

Alla våra byxor är tillverkade i fabriker som vi besöker regelbundet och tack vare det kan vi garantera att de är tillverkade under bra arbetsförhållanden och med bra arbetsvillkor för de anställda.

Ilma of Sweden - när du vill handla


Om du är intresserad av att köpa som grossist eller återförsäljare så kan vi alltid garantera de modeller och färger du hittar på bilderna ovan. Förutsättningen är att ni då beställer minst 5 stycken per färg och design. Om du däremot som privatperson är intresserad av enstaka par så kontaktar du oss, så återkommer vi med vad vi har på lager och kan erbjuda just dig. Produktnummer hittar ni i varje bild.

Vårt utbud av Indiska byxor är större än vad vi kan visa här. Så är det någon speciell design du inte hittar, så kontakta oss så kollar vi upp vad vi kan göra. Vill du sy upp din egen modell av byxor så är även det möjligt. För mer information och prislistor kontaktar du oss här.

Vi erbjuder också kläder från Nepal , återbrukade klädersmycken från Indien och Nepal och produkter inom indisk inredning - som ni hittar på länkarna.