Open main menu

Image

Ilma of Sweden - köp kjolar, både korta och långa


Vi erbjuder ett stort urval av kjolar från Nepal. I alla typer av material och modeller.

Alla våra kjolar är tillverkade i fabriker som vi besöker regelbundet och tack vare det kan vi garantera att de är tillverkade under bra arbetsförhållanden och med bra arbetsvillkor för de anställda.

Ilma of Sweden - när du vill handla


Om du är intresserad av att köpa som grossist eller återförsäljare så kan vi alltid garantera de modeller och färger du hittar på bilderna ovan. Förutsättningen är att ni då beställer minst 5 stycken per färg och design. Vid beställning av minst 5 stycken per färgkombination går det även bra att välja andra färger än de på bilderna. Om du däremot som privatperson är intresserad av enstaka plagg så kontaktar du oss, så återkommer vi med vad vi har på lager och kan erbjuda just dig. Produktnummer hittar ni i varje bild.

Vårt sortiment är större än vad vi kan visa här. Så är det någon speciell design du inte hittar, så kontakta oss så kollar vi upp vad vi kan göra. Vill du tillverka dina egna modeller så är även det möjligt. För mer information och prislistor kontaktar du oss här.

Vi erbjuder också kläder från Indien, återbrukade klädersmycken från Indien och Nepal och produkter inom indisk inredning - som ni hittar på länkarna.