STÄNG X
                                       Indiska kläder, väskor och sjalar från Ilma of Sweden.

Är du som vi förälskad i indiska kläder? Vi har ett stort kontaktnät i Indien och kan erbjuda dig som grossist, återförsäljare eller privatperson en stor variation av indiska kläder, indiska väskor och indiska sjalar. Vill ni sy upp er egen kollektion har vi även kapacitet för detta. Klicka på bilderna för att se vad vi har att erbjuda från Indien. Vill du handla av oss skickar du ett meddelande här för ytterligare information om produkterna och för prisuppgifter. Vill ladda ner våra bilder? Klicka här för att få bilderna i PDF-format.

Indiska kläder - yogabyxor Indiska kläder - långärmade tröjor & skjortor accessoarer - sjalarIndiska kläder - klänningarIndiska accessoarer - väskorIndiska kläder - tunikor

För inspiration se vår indiska modevisning från BioCentrum i Malmö. Här kan du se ett klipp från den och få ett smakprov på vad vi erbjuder.

Är du intresserad av något annat inom indiska kläder och accessoarer som du inte hittar här, kontakta oss så kan vi säkert ordna det också. Vi erbjuder också kläder från Nepal, indisk inredning, inredning från Nepal, indiska smycken och våra egendesignade duschdraperier.